top of page
Search
  • Writer's pictureIsa

Nieuwe online lessen!

Updated: Apr 29, 2021

Een nieuwe hobby uitproberen zonder direct lid te hoeven worden van een theatervereniging? Of biedt je toneelgroep geen online lesaanbod aan? Wat je situatie ook is: in mei gaan nieuwe lessen van start.
1. Online - Geloofwaardig spel

Bij deze les leer je hoe je de geloofwaardigheid van je acteerwerk naar een nieuw niveau tilt. Want hoe zorg je ervoor dat de kijker gelooft dat je je personage bent? En is geloofwaardig spel altijd realistisch? Of kan absurdistisch ook geloofwaardig zijn? Bekijk de les hier. Hij vindt 6 mei plaats! Goed om te weten: de genoemde prijzen zijn pilot-tarieven. Het kan zijn dat lessen of cursussen in de toekomst (ietsje) duurder zijn. Grijp nu je kans dus!


2. Online - Tekstbegrip

Deze les focust zich op tekst. Je leert alles over werken met tekst. En dan heb ik het niet over het instuderen ervan. Nee: we gaan werken aan hoe je een tekst tot leven brengt. Hoe je een tekst tot op de kern snapt. Je leert hoe je tekst en subtekst gebruikt om jouw spel te versterken.


Bekijk de les hier. Hij vindt 27 mei plaats! Ook bij deze les geldt een pilot-tarief.


3. Coaching - Online presenteren

Nieuw zijn de coachingsessies "Online presenteren" niet. Maar ik wil hem toch nog even in dit rijtje zetten. Deze online sessies richten zich op professionals die beter willen worden in het geven van online presentaties of workshops. Je publiek boeien tijdens een online presentatie vraagt weer andere vaardigheden dan wanneer je dat offline doet. Hoe pak je dat aan? Bekijk het aanbod hier. Goed om te weten: ook de andere coachingsessies zijn online beschikbaar.


Schrijf je in

Deelnemen aan een van deze online lessen? Of wil je een online coachingsessie inplannen? Schrijf je zeker in! En heb je vragen? Neem dan natuurlijk even contact op.


112 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page