top of page

Disclaimer

AANSPRAKELIJKHEID

Isa Erhardt streeft er continu naar de inhoud van de Website zo actueel mogelijk te houden en/of aan te vullen waar nodig. Ondanks deze aandacht kan het zijn dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Isa Erhardt attendeert u erop dat de inhoudt wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze inhoud kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling. Isa Erhardt kan nimmer aansprakelijkheid aanvaarden voor hyperlinks naar websites van derden.

Alle getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Er komt geen overeenkomst tot stand op basis van dergelijke fouten. Ook op de gevolgen van deze type- en programmeerfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

 

AUTEURSRECHTEN

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de teksten op www.isaerhardt.nl liggen bij Isa Erhardt.

Het kopiëren of verspreiden van deze teksten is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Isa Erhardt, met als uitzondering van rechten zoals citaatrecht.

bottom of page