top of page

Over Isa

Isa.jpg

Het doel van deze pagina? Jou een beeld geven van wie ik ben. Of dat gaat lukken? Nee, natuurlijk niet! Ik zou mezelf voor de gek houden als ik dat dacht. Ja, ik kan een geweldig verkooppraatje schrijven waarin alle successen uit mijn leven voorbij komen. 

Maar eerlijk? 

Elkaar leren kennen doe je pas wanneer je elkaar spreekt. Het liefst in het echt. Dus ik nodig je graag uit om contact met me op te nemen: ik bel, app en babbel graag terug. 

 

 

Voor wie liever niet meteen de telefoon erbij pakt
 

Ik ben Isa. Een echte Veldhovense! Wie ik ben als theatermaker? Buiten het neerzetten van een prikkelend (en een tikkeltje experimenteel) theaterstuk, focus ik altijd op de (spel)ontwikkeling van spelers.

Waarom? Omdat ik het zelf altijd ontzettend fijn vond bij theaterverenigingen niet alleen de speler van een regisseur te zijn, maar ook inhoudelijk meer te leren. Of dat nu ging over beter leren spelen, of theoretische kennis rondom theater.

Naast theatermaker, ben ik ook presentatietrainer en communicatietrainer in de publieke sector (denk aan Gemeenten, re-integratiebureaus, etc.). Mijn achtergronden in Communicatie en Theater, komen hier heerlijk in samen.

Je leest: een lekker gevarieerd werkveld.

Meer weten over mijn achtergrond? Bekijk dan mijn LinkedIn: 

  • LinkedIn

DETAILS ISA

Samenwerken met Isa? 
Hier nog de highlights:

        Zelfstandige sinds 2018

        Geen maximaal aantal connecties

        Koffie op de locatie die jij wil!

bottom of page