top of page

Een presentatie die bijblijft

Je hebt het vast al eens opgemerkt: we hebben met zijn allen een giga korte spanningsboog. Of dat erg is? Nee! Het daagt ons uit creatief te zijn in het vertellen van onze verhalen. Want wat grijpt iemand nou echt? En hoe maak je een presentatie zó levendig dat iedereen blijft luisteren?

Of je nu dagelijks presenteert of juist spreekangst wil overwinnen: elke keer is het weer een uitdaging je verhaal te laten landen bij de luisteraar. Presenteren is tenslotte een kunst. Tijdens de presentatie training(en) gaan we dan ook dieper in op het geheim achter een boeiende presentatie. Want heb je die eenmaal onder de knie? Dan merk je dat je verhaal écht landt. 

 

Leer ontspannen presenteren

De trainingen zijn zowel één-op-één als in groepen mogelijk. Waar we allemaal mee aan de slag gaan? Net waar jij het meest te halen hebt. Kan je verhaal en opbouw bijvoorbeeld sterker? De vorm van je presentatie creatiever? Je houding, gebaren en stemgebruik bewuster? Of wil je allereerst je spreekangst overwinnen en leren ontspannender voor een groep te staan? 

Samen gaan we op zoek naar jouw authentieke spreek- en vertelstijl. Blijf je dicht bij jezelf? Dan gaat presenteren vanzelf! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laten we vrijblijvend kennismaken.

Presentatie Trainingen

Inspirerend leren presenteren

Beter leren

pitchen

bottom of page